Bijzondere gebouwen, het bekijken van de omgeving, de architectuur en de natuur.

uit 2013 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Trots op Amsterdam

2013

Een compilatie van verschillende Amsterdamse kenmerken, geschilderd in expressieve kleuren. De zwarte lijnen geven het tafereel een stoer karakter. Gemaakt in opdracht.

Roestelberg

2013

De Roestelberg in Kaatsheuvel. Op een zonnige dag heerlijk op een terrasje een borreltje drinken. De bomen en de zandbergen geven je het gevoel midden in de natuur te zitten. In opdracht gemaakt.

Picture Heerle

2013

Op de voorgrond pronkt het bekende mijnmuseum, op de achtergrond de St. Pancratiuskerk en de Schelmentoren. De kleuren groen en blauw nadrukkelijk aanwezig in verwijzing naar de opdrachtgever.Het schilderij is gemaakt in opdracht van Groenewegen en Partners. 

Mediterraans Bourgondiƫ

2013

Een gezellige lunch op een mediterraans balkon met uitzicht over een plein met kleurrijke huisjes en een prachtige boom. Een kleurrijk geheel geschilderd op doek. Er zijn verschillende technieken gebruikt, waardoor het tafereel speels oogt. Het schilderij is gemaakt in opdracht.

Chateau de Roqueperlic

2013

Chateau de Roqueperlic, een sprookjesachtig kasteel gelegen in de Franse gemeente Noailhac, Tarn (Midi Pyreneeën). De bezoeker kan genieten van een onbezorgde vakantie in het kasteel dankzij het prachtige interieur, de mooie omgeving en de lieve eigenaren. Het schilderij is een weergave van Chateau de Roqueperlic. De zachte kleuren versterken het beeld van een sprookjeskasteel.  Gemaakt in opdracht.       Chateau de Roqueperlic
81490 Noailhac Tarn Midi Pyreneeën

Strand

2014

Strandgezicht

At the beach

2014

Typische strandhuisjes in de kleuren blauw en wit nodigen uit een dagje strand mee te pikken. De felle kleuren doen vermoeden dat de zon schijnt. Genietend van het uitzicht, de wind door je haren en de zilte zeelucht met op de achtergrond het geluid van de ruisende en het gekrijs van meeuwen. Met dit schilderij wanen de opdrachtgevers zich steeds wanneer ze er naar kijken op het strand. In opdracht gemaakt.